علائم پنهان ابتلا به کرونا که به آن توجه نمی‌شود-راهبرد معاصر

علائم پنهان ابتلا به کرونا که به آن توجه نمی‌شود

دانشمندان انگلیسی از وجود علائم پنهان ابتلا به کرونا خبر دادند که مردم کمتر به آن توجه می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 27
کد خبر: ۵۶۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ بیش از هشت ماه است که ویروس کرونا تمامی کشور‌های جهان را درگیر خود کرده است. تاکنون بیش از ۲۴ میلیون نفر به این ویروس آلوده شده اند و ۸۲۲ هزار تن جان خود را از دست داده اند.

 

به دلیل آنکه هنوز هیچ واکسن موثری برای مقابله با این ویروس کشف نشده است، سازمان جهانی بهداشت از مردم درخواست کرد تا بهداشت عمومی را رعایت کنند.

 

شناسایی افراد بیمار و قرنطینه آن‌ها یکی از روش‌های موثر برای کنترل شیوع بیماری در جامعه است. تب، بی حالی، سرفه خشک، بثورات پوستی و از دست دادن حس بویایی و چشایی از جمله غالب‌ترین علائم ابتلا به کووید ۱۹ هستند و توصیه می‌شود افراد پس از داشتن این علائم آزمایش کرونا بدهند.

 

با این حال، همیشه مبتلایان به کرونا علائم آشکاری ندارند. محققان می‌گویند شرایط موقعی پیچیده می‌شود که بدانیم علائم پنهانی نیز برای ابتلا به ویروس کرونا وجود دارد. متخصصان انگلیسی می‌گویند اگر یک فرد اسهال غیر طبیعی دارد احتمالا در خطر ابتلا به کووید ۱۹ قرار دارد و باید خود را قرنطینه کند.


دانشمندان معتقدند علائم مرتبط با فعالیت معده و روده با ابتلا به ویروس کرونا ارتباط مستقیم دارد. در بسیاری از موارد اولین نشانه پنهان ابتلا به کرونا در فعالیت معده و روده و غیر طبیعی شدن مدفوع فرد رخ می‌دهد. از آنجا که مردم کمتر به این موضوع توجه دارند، در گام بعدی علائم دیگر مانند تب و سرفه خشک در بیمار نمایان می‌شود و آن زمان است که فرد به ابتلای خود به کرونا پی می‌برد.

 

توصیه می‌شود افراد در زمان شیوع ویروس کرونا به مدفوعی که دفع می‌کنند توجه داشته باشند. اگر حجم مدفوع بسیار بیشتر از حد طبیعی و رقیق‌تر از گذشته است یا فرد با سهولت بسیار بیشتر نسبت به گذشته به توالت رجوع می‌کنید، احتمال دارد این امر علامت پنهان ابتلا به کرونا در فرد باشد.

 

سازمان جهانی بهداشت می‌گوید: ابتلا به کووید ۱۹ ممکن است بر هر فرد بصورت متفاوتی اثر بگذارد. بسیاری از مردم ممکن است هیچ علائمی از بیماری را نشان ندهند و بدون بستری شدن در بیمارستان بهبود یابند. علائم غیر رایج هم می‌تواند شامل درد عضلانی، درد گلو، ورم ملتحمه، سر درد و تغییر رنگ انگشتان دست و پا باشد.

 

با این حال، اگر شما به اسهال دچار شده اید، این به معنای آن نخواهد بود که حتماً به کرونا مبتلا هستید. اسهال می‌تواند ناشی از بیماری‌های مختلف باشد.

 

با این حال، محققان می‌گویند به دلیل تاثیر ویروس کرونا بر فعالیت‌های گوارشی معده و روده، اسهال جزو نخستین نشانه‌های پنهانی است که مردم کمتر از دیگر علائم به آن توجه می‌کنند. از این رو، متخصصان انگلیسی از مردم خواسته اند به کیفیت اجابت مزاج خود توجه داشته باشند.

 

تاکنون ۳۳۰ هزار تن در انگلیس به ویروس کرونا مبتلا شده اند که از این میان، بیش از ۴۲ هزار تن جان خود را از دست داده اند. دولت انگلیس سرمایه گذاری سنگینی در بخش بهداشت و درمان برای کنترل شیوع ویروس کرونا در جامعه انجام داده است.

 

دولت این کشور امیدوار است بتواند با افزایش آگاهی بخشی عمومی، از شیوع بیشتر کووید ۱۹ در جامعه جلوگیری کند همچنین لندن اقدام به پیش خرید واکسن کرونایی که دانشگاه آکسفورد در حال توسعه آن است، داشت. دانشگاه آکسفورد در مرحله آخر آزمایش انسانی واکسن کرونا قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود اوایل سال ۲۰۲۱ این واکسن به بازار عرضه شود. دولت انگلیس برنامه ریزی کرده است از ماه ژانویه واکسیناسیون عمومی را در کشور آغاز کند.
منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده